Love

Snart är det sommarlov och man uppryms av en känsla av både lättnad, glädje, frihet och ångest.
Kommer ihåg när du ringde mig om nätterna och ville prata om allt och inget, hur man kunde vakna av det där trygga och samtidigt så irriterande surrandet på nattugsbordet. Jag stänger alltid av mobilen på natten om det inte är något speciellt eller att någon speciell person behöver nå mig. Men då hade jag på mobilen hela tiden. Längtade alltid efter att höra din röst. Lätt och hemlighetsfull. Kommer ihåg när jag satt och lyssnade på musik och du började sjunga för mig, jag tyckte du var galen och konstig. Det tycker jag fortfarande, om inte ännu galnare och konstigare. Men det är det som är en del av attraktionen antar jag... Vi spenderade inte speciellt mycke tid tillsammans, bråkade ganska mycket, men ändå har du lämnat ett stort hål inom mig. Jag gillade inte din arrogans samtidigt som jag älskade den. Den gav mig någon slags respekt för dig, samtidigt som jag bara ville spotta dig i ansiktet. Ditt alltid vakande öga var väldigt enerverande samtidigt som det fick mig att känna mig sedd, betydelsefull och speciell. Kan du inte komma tillbaka? Jag saknar dig!


Tänk vad lite phptoshop kan göra...

Jag och Erika hade inget att göra igår så vi gjorde om en bild på mig :-P
Såhär blev resultatet:
(Erika har gjort det mesta)

bara


Matte A

Hade nationella i matte A idag. Kändes förvånansvärt bra. Trodde det skulle gå åt pipsvängen men det tror jag inte att det gjorde. Inte av min intuition att döma i alla fall. ;-)
Hur som helst... Världsbra väder ute!! 22.3 grader i skuggan och himlen är hetl blå! (I alla fall här i Trollhättan) trots det orkar jag inte gå ut och lägga mig att sola. Det är nästan för varmt. Istället hade jag tänkt ta mig en ronda i stan, tyvärr är det ju marknad idag, vilket det är första onsdagen varje månad. As mycket folk och jag orkar bara inte med det. En sak som är lite jobbig när det är så varmt är att man mår illa när man ätit något eller också tappar man aptiten totalt. Men vafan, man ska inte klaga!
Haha, kom att tänka på en sak nu! Det var en jävla gubbe som kom i sin bil och började snacka med mig när jag cyklade hem från skolan idag. Fick änna vibbarna av att han flirtade lite... "Är du inte lite lat som går med cykeln, du som har så många växlar..." Sa han med en klatschig klang i rösten. Sedan fake-skrattade han så att jag inte kunde hålla mig heller. Började asgarva jag med och då trodde la han att det var hans skit dåliga skämt som jag skrattade åt. Men den bjuder jag på! :-P Jag lyckas alltid råka ut för snuskgubbar som raggar på smpåbrudar, A-lagare på torget och andra äldre män med minst 90% grått hår på huvudet. haha. Lite kul att skämta om efteråt för dom är något såppas kassa på att skämta och nästan allla drar värsta snuskiga skämten också.
Jaja, ville bara skriva av mig lite innan jag drog.
Ha det gott i solen och glöm inte glajjorna ;-)
Peace! /S.

Störande?!

image83

Heidi Montag (The Hills), som jag till en början tyckte rätt bra om men som snabbt förvandlades till ett egotrippat offer och Spencer Pratt (The Hills), som jag däremot aldrig har gillat har på senare dagar gått och blivit ett stort patetiskt wanna-be par. Ärligt, hur patetiskt är det inte att ringa till paparazzi fotografer och be dem komma och ta kort på en?! aargh...

Alkoholfria alternativ

Var och kollade på treornas redovisningar av sina projektarbeten idag. Riktigt kul faktiskt. Fick på en redovisning blanda egna alkoholfria drinkar. As kul! Min och Heidis blev brun-svart-lila-blå och såg riktigt läbbig ut men den smakade faktiskt jätte gött! image82

Solen i ögonen

Har varit på promenad med Anni. As mysigt :-) Tänkte på det som Heidi och Carl sa igår, att Strömslund ser lite ut som en del av kusten och det stämmer faktiskt. Mysigt! Gillar verkligen Strömslund. Vandrade genom Kitten området, eller vad det nu heter, och gud vad det har förändrats. As fint nu ju! Förutom att allt känns lite väl perfekt och enformigt.
Ska dricka te nu!
Puss/S.

Parkour

Så coolt! Och vilken inspirerande video. Kanske ska börja me't....

Salvador Dalí

Den mannen är så sjukt begåvad. Han må ha vart en ytterst underlig man men måla det kunde han verkligen! Man kan stå och kolla på en av hans målningar i timmar och hela tiden hitta nya saker. Sedan är alla hans tavlor väldigt vemodiga i sig. Men det är lite det som är en del av charmen. Tänkte att jag kunde ge några små smakprov:
         
Hittade tyvärr inga bilder på mina två favoritmålningar, men dessa tre är väldigt intressanta de med!
Peace /Sando.


Gårdagen

Hade jätte mysigt med polarna igår :-) Grillningen var ju himla lyckad, host. Nooot! haha! Smakade bajs rent ut sagt. Men det var hur mysigt som helst ändå!!
Puss /S.

deppdag...

Skola imorgon, depp. Ingen Kent längre, depp. Börja ha naturkunskap och geografi på engelska igen, depp (i alla fall halvt. kommer sakna karate-kent) ågren för typ ingenting idag, depp. Allt känns depp idag. Kom och tänka på den där kvällen förut. Fan... Alla bilder bara spelades framför ögonen på mig och fy fan vad illa jag måår!! Magen bara vänder sig på mig. Usch. Om jag ändå kunde spola tillbaka tiden och göra något åt det som hände. Om jag bara kunde spola tillbaka tiden och slutat när det var nog. Om jag bara kunde spola tillbaka tiden och inte gå dit alls. Det kommer alltid att finnas där, kommer aldrig gå att sudda ut. Det sägs att man ångrar saker man aldrig gjort, men det här ångrar jag att jag gjorde. Om jag inte hade hängt med ut den kvällen hade jag stått här och varit utan en väldigt obehaglig och onödig erfarenhet. Men det är ingen idé att lipa för sånt som redan har hänt, bara att blicka framåt och hoppas på det bästa. Det går ju liksom inte att ändra på.

Old stuff

Hittade lite gamla bilder från i vintras. Tänkte att jag kunde slänga upp dem eftersom jag inte lägger upp bilder på mig själv så ofta...
 

En till...

image73
Riktigt fräscht. Hade gärna haft det på mig ikväll. Men jag får se vad jag får ruskat ut ur min garderob. Den är ganska tom för tillfället. Håller nämligen på att tvätta. Och ungefär 70% av min tvätt är smutsig.. Orka

Riktigt skön faktiskt


Lars Winnerbäck

Sitter och lyssnar på LW, så fruktansvärt bra! Verkligen! Lyssnade så sjukt nycket på honom sommaren -06 och nu har jag kommit in i en Winnerbäck-period igen. Skönt. Ska nog gå på honom i sommar som det ser ut. Heidi kommer kanske också hänga på! :-D goet, goet. Men nu väntar mitt te...
/S.

Dagen

Idag har jag städat mitt rum, väldigt behövligt. Dessutom kom jag på att jag behöver köpa nya skor för mina gamla par börjar se lite smått slitna ut En ny väska hade jag också behövt, börjar tröttna på de andra. Men jag klarar mig nog ett tag till. Först ska jag köpa skolavslutningskläder, bodylotion och en ny tröja. Och om jag känner mig själv rätt så kommer det förmodligen bli en hel del merakostnader den här månaden. Känner mig lite smått stressad inför Arvika, känns som att jag inte kommer klara av att spara pengar tills dess och då blire ju kaos. Inget med inget. En hel del saker som bör införskaffas tills dess.
Och nu kom jag på att jag inte ätit något idag, oups!
Gissa vad Sandralajnen ska sätta sig och göra nu? Dricka en feting kopp med te! Ha!
Cheers /S.

Ganska fräsch vardags outfit

image71
Känns som en väldigt vågad kombination, but despite that it looks very creative and fresch. Tror att det är shortsen och sjalen som gör det.

Shake it, don't break it, bitch!

Jag hatar människor som ska höja sig själva genom att sänka och kolla ner på andra. Vad är vitsen liksom?
Härom dagen skulle jag gå hem också möter jag en brud vid trapporna som bara fnyser mot mig utan anledning, hallå? Sånt hatar jag. Och folk som snackar skit om någon som står typ två meter därifrån och pratar medvetet högt för att personen i fråga ska höra. Väx upp, snälla! Det var det om det..
Puss /S.

Strike while iron's hot...

...Man brukar säga så... Jag blir så förbannad på mig själv hela tiden! Att jag aldrig ser vad jag har eller vad jag kan få! När jag bestämt mig är det alltid försent och det jag hade har runnit ur händerna på mig. Men jag har ingen annan än mig själv att skylla. Det kanske är bäst såhär? Jag tror ju faktiskt rätt mycket på ödet så jag antar att det som blir är ment att bli...
/Sandra.

Uppdaterad

Min käre syster har hjälpt mig designa min blogg:) Om du vill kolla in hennes klicka HÄR

yummie

         
Nicole Richie har alltid haft bra koll på mode, i alla fall sedan hon bantade ner sig. Vilket i sig inte är bra, bantingen då. Men stilen, den har hon i alla fall. Med stor säkerhet! Trashy, casual och på samma gång jävligt elegant.

Some good stuff


Like her outfit!!

gdhdhgdgh382421-64
Gillar verkligen Paris outfit här! Speciellt mössan. Je veux...

Valborg då...

Igår kom jag att tänka på att jag faktiskt aldrig har firat valborg på ett "riktigt" sätt, dvs. dricka mig full och tatta på stan. Förrförra året var jag i Sjölanda och gjorde nog inget speciellt, grillade o skit med erika och min underbara mormor och morfar, förra året låg jag och Caroline och käkade godis och chips, kollade på film och spelade dator i ungefär 24 timmar utan uppehåll (!). I år då, satt hos Ehsan och kollade på tv och var as trött efter en av de jobbigaste (och kortaste) skolveckorna under det här året. När jag sedan gick hem mötte jag en hel del fulla och glada människor. det var mysigt att kolla på i alla fall :-)
Sedan på natten hände något jätte obehagligt. Jag vaknade av att jag hulkade och höll på att spy så jag fick springa till toan men det kom inget för jag hade inte käkat på rätt många timmar. Först slog tanken mig; "Nej, inte magsjuka! I så fall är hela min lördag förstörd." Men det var det ju inte för jag känner inget nu. Sedan tänkte jag att det kan vara min laktosintolerans, men man brukar väl inte spy av saker man inte tål eller? man får ju mer ont i magen o så... Jaja, skumt i alla fall... Har nämligen känt mig lite smått illamående de senaste dagarna, men jag tror det kan bero på att jag bara äter produkter som innehåller laktos hela tiden trots att jag inte borde... Haha.
Ska i alla fall laga mat nu, maten innehåller ost så jag kan ju säga adios till en smärtfri kväll! Men men.
Peace /Sandra.


lite sol till helgen om man får be

image63
Min kära tvillingsyster som tog det här kortet ;-)

RSS 2.0