Bästa serien ever!

The Hills!!
blaaa

Broken...

Mobilen gick ju sönder i lördags.. Knäcktes av på mitten. Mindre kul. Blev bråk på festen och dum som jag är så ska jag försöka gå emellan och får mig en tjolablängare och far in i sängen. Det var då mobben gick sönder och jag fick mig ett sexigt blåmärke på låret dessutom. :-P Smällar man får ta... Men det känns väldigt tråkigt. gillade den telefonen så mycket, var typ ingen annan som hade en sådan. Kostnaden för lagningen kommer gå på 2 150 så jag ska köpa mig en ny.

Sick and tired

Jag är så trött på alla dessa ideal som måste följas av en tjej för att bli accepterad. Man blir ju fan dum i hela huvudet. Det spelar ingen roll vad alla säger; man kan inte se ut precis som man vill och tro att man ska bli accepterad. Tjejer måste vara pinnsmala, sminka sig snyggt, ha snygga skor, snygga kläder, snygg frisyr, snygg hårfärg, sexig röst, bröst och rumpa, små fötter, slanka händer... Inte konstigt att folk går och får anorexia och bulimi. Inte konstigt att depressioner är vanligt bland ungdomar som har svårt att acceptera sig sjävla och andra som de är. Jag blir galen. Ingen vill leva under sådan press men ändå skapar vi den? Vilket dilemma...

Well done Sandra

Fick ÄNTLIGEN in mitt samhällsarbete. -Well done! Prestationen kändes sådär men jag är nöjd att jag över huvud taget fick in det. Ska sätta mig och slappa framför TV:n nu. det är jag värd :-)
Puss på er! /S

Spring

Några våriga skönheter;



Känner att jag alltid kommer att vara beroende av Converse. Hittade ett fräscht och trendigt metallic inspirerat par som passar vårens trender.


Holiday!

Äntligen påsklov!! Om det inte hade varit för all snö hade jag packat fram mina inlines och stått vid tröskeln och vart beredd att ta mig ett lååångt åk.

Skärtorsdag

Idag är det skärtorsdag som många associerar till skärsår vilket i sin tur kopplas vidare till Emos. Men jag associerar skärtorsdag med den skära färgen ;-) Rosa alltså.
En hel del på min skola har klätt ut sig till emos och Lukas har lyckats väldigt bra eftersom varje gång jag ser honom tror jag att han är tjej, höhö!
Försöker samla tankarna, ska skriva klart det sista på arbetet. Känner mig as stressad eftersom jag vet att jag inte kommer hinna klart förrän klockan är alldeles för mycket för att gå ut och festa ikväll. Skit!
Men vad ska man göra? Det finns en dag efter idag, morgondagen...
Ha det bra!! Kram /S.

Immunförsvar?!

Mitt immunförsvar känns rejält nedsatt. Först halsfluss, sedan förkylning, därefter bihåleinflammation och bakteriell inflammation i kroppen och nu en ny förkylning med feber och snuva. Det här känns rätt jobbigt. Orkar inte vara sjuk längre... Dessutom blir man väldigt trött. Orkar knappt gå till skolan. Men vad ska man göra liksom?Satt i alla fall med samhällskunskapen förut, fick gå hem från skolan, hade feber. och jag somnade medan jag höll på att läsa igenom en bunte papper, hur är det ,möjligt? :-P Hur som helst så kollade jag ut genom fönstret och det snöade fastän himlen var i stort sett klarblå. Skumbanan säger jag bara.... Ska i alla fall försöka bli klar med samhällen idag så att jag kan fika hos Caroline sen. Hoppas, hoppas!
Pussar/Sandoo

Att rekommendera

Okej, omslagen är jävligt fula och Uffe känns väldigt överskattad och gubbig. Men såhär på våren är det jätte mysigt att läsa dessa två böckerna. Speciellt Jack. Man får sån sommarlängtan av den. De kan vara lite svårlästa då han använder en hel del slang. Men som sagt, väldigt underhållande och bra, verkligen att rekommendera alltså!
image35                                    image36

Flow

Känner att jag har ett himla bra "pengarflyt" just nu. Om pengarna tar slut så rullar det ständigt in nya. Gött gött :-) Gjorde slut på 200 spänn på swania i helgen, tog även en fika på Espresso house, luspank efter det. Fick lite pengar av mamma och pappa idag. Back on track alltså. Skulle behöva ett par nya örhängen känner jag, en ny tröja, en ny jacka, ett par nya skor, ett par nya jeans också skulle det vara bra med en varm hoodtröja också... Trots flytet räcker det ändå inte till. Jag är nog lite girig av mig, men man är väl inte mer än människa. Det har blivit en del av dagens människas natur. True, true... Puss

Full

Synd att all denna förbaskade snö ska komma nu! Kunde den inte kommit i december runt jul istället? Det hade varit mycket mer passande. Jag som hade tänkt börja gå eller cykla till skolan nu. Det får bli efter lovet det. :-(
Jaja, relativt rolig idrottslektion idag, även sista gången jag hade tuggummi på idrotten också för den delen. Haha, inträffade en liten incident där.. :-P
Har suttit och dratt i mig massa godis nu också, inte för att jag tycker det är speciellt gott men farmor kom över med lite påskgodis så jag passade på att stoppa i mig det. Synd att man alltid ska käka godis o grejer under alla högtider, jag som hade bestämt mig för att bli nyttig. Hur som helst så ska jag sätta mig ner och göra min analys om Nordkoera nu. Trååk! Men det måste göras. Kraam /S.

Scary stuff!

Vaknade imorse och hade lite feber, kollade ut genom fönstret och upptäkte att där låg en halvmeter snö. Fick knugga mig i ögonen ett flertal gånger innan jag insåg att jag inte hallucinerat fram dessa bilder. Sjukt och läskigt tycker jag i alla fall! Igår eftermiddag satt jag i solen i bara en tröja och läste en bok och idag är det snöstorm?... Jaja. Gick ju inga bussar på morgonen på grund av all snö kaos så man fick ju ta sig till skolan på bästa möjliga sätt; gå. Skulle ta upp mobilen när jag var i trapporna, halkade och fyllde hela väskan med snö plus att jag fick en rejäl packe innanför jackan ocksä, underbart! Eller inte. Ska i alla fall kika film med en polare nu. Ha det! Kram /Sandoo.


Give me a break

 
Haha, så rolig! Tror att jag skrattar ihjäl mig

SPA!

Först ska jag lägga mig i solariet en halvtimma (eftersom rören är så jävla kass så måste man ju ligga 15 minuter innan det ens blir något resultat), sedan ska jag göra mig en stoor kanna te och därefter tappa upp ett varmt, väldoftande bad med massa goa oljor som mor o far köpte med sig från Egypten. Sedan ska jag bara slänga mig i soffan, med hårinpackningen i högsta hugg och kolla Anda avenyn. Härligt! Måste stressa ner känner jag.. Jag tror jag vet varför jag är stressad just nu! Känns som att jag glömt något men inte kan komma på vad. Sedan råkade jag dra sönder en av mina makeupborstar när jag gjorde rent dem förut, det är stressande, för nu måste jag köpa en ny och dom är inte billiga precis. Kostar väl en 250-300 spänn för en bra. Urk..!
Lööv/Sando.


Surt!

Skulle sätta mig och äta en härlig middag med gratäng o grejer, men klumpig som jag är så lyckas jag tappa talriken rakt i golvet så att jag får slänga hela skiten. Argh! Vad ska man hitta på till middag nu då?

Stressfaktor

Känner att det är lite mycket just nu. När det blir för mycket kan jag inte samla mina tankar och det blir bara en enda röra av alltihopa. Helgen har varit omtumlande på något vis. Känner att jag behöver komma igång med samhällskunskapen som ska vara klar på tisdag, men "pluggsmart" som jag är så har jag inte ens skrivit en bokstav på det arbetet än. Good for you, Sandra! Ork, ork..Skulle på gudstjänst klockan elva också. Göra ett grupparbete om kristendomen. Härligt att ens gruppkamrater dyker upp som bestämt. Hörde inte ens av sig. Inte för att jag är speciellt förvånad, men det är jävligt dålig stil. Ne, nu ska jag sluta klaga och sätta mig på balkongen och ta en härlig kopp te. Over and out /Sandoo.

Friday - Sunshine!..

Idag kommer Helena hit! :-D Ska möta henne vid tågstationen tio över fyra. Missar dock när Ehsan tatuerar sig, hade velat se det... Men men, får se den när den är klar istället. Funerar på vad vi ska hitta på ikväll, Helena och jag. Fest? Hemma kväll framför TV:n? Krogen? Det återstår att se...
I'm off! /Sando**

Crank it out

Har svenska nu och letar information till mitt tal som skall hållas inför klassen. Ska tydligen vara informerande. Så jag valde något som jag redan kan rätt mycket om.
Klippning idag då. -Spännande. Kanske kommer hem med snaggad hjässa. Inte speciellt troligt men inte heller helt omöjligt ;-) Eller jo, det skulle väl vara om jag fick ett nervsammanbrott därinne, men idag är det en bra dag! Inga läxor. Egentligen har jag hur mycket läxor som helst att ta itu med men de får vänta till söndag. Som allt annat, det får vänta, det får vänta...Trött på det, varför kan jag aldrig ta tjuren vid hornen? känner att det finns en hel del saker som borde tar itu med. Men; det får vänta...
Over and out-/Sandoo


Iskariot

Bion igår då.. Kollade Iskariot, väldigt förutsägbar men samtidigt underhållande och spännande på samma gång. Helt klart en nia. Gustaf Skarsgård är ju så duktig. Det vilar något attraherade över hans ansikte, jag vet inte riktigt vad det är. Men något är det som fångar ens intresse. Hur som helst så handlar filmen om Valle som lever det perfekta livet med hög utbildning, flott hus, fru och barn tills en dag då hans bror kommer till honom i desperat behov av hjälp. Hans bror har blivit rånad på flera kilo knark med ett värde på 4.6 miljoer kronor vilket gör hans langare blir minst sagt upprörd. Man får följa deras kamp om broderns frihet och Valle är beredd att riskera allt för sin brors liv.

Wishes of Happiness and Prosperity

Dagarna blir allt segare och segare... Känner mig lam. Finns absolut inget att göra i det här tråkiga värdret. Ska i alla fall bli kul när Helena kommer till mig på fredag och jag längtar som fan!
Hur som helst så ska jag, om två timmar, på bio med min käre Kristoffer, har inte umgåts med honom sen jag vet inte när.
Kul, kul, på samma gång som det känns som om något fattas. Egentligen vet jag vad det är, det känns jobbigt men samtidigt så jävla rätt! Fan vad rätt det känns. Den tiden är förbi.


Peace!

382421-31

Relaaax....

Har kommit på att jag blir jävligt lugn av valsång, inföding och afrikansk musik. Haha, låter säkert sjukt. Men prova att somna till ljudet av vågor som emellanåt bryts mot ljudet av måsar som skriker och valar som knastrar och har sig. Helt underbart! Sover som ett barn. Några bra skivor är bl.a;
Pure Moods 3
World Dance
Whale Song, Nature's Harmony
Sacred Spirit, Chants and Dances of the Native Americans
Valarnas Sång, Björn Melander

Haha, prova innan ni skrattar ihjäl er nu :-P

Segt!

Medan nästan alla andra ungdomar i Trollhättan låg och sov klockan halv sju imorse var jag (och mina skolkamrater) tvugna att gå upp till skolan. As seg dag, trött som en galning innan lunch men efter det vaknade jag faktiskt till liv. Träffade Adde på vägen också, blev jätte glad! :-) Och med ett leende på läpparna anlände jag till idrotten där vi skulle spela fotboll, as kul. Gick in för det för första gången i mitt liv typ. Mina fötter blev mosade eftersom jag var den enda som inte hade med mig skor, men det tål jag allt! Omar trampade på min fot och jag flög som en jävla vante över golvet. haha! Kändes ganska komiskt. Jaja. Ska ta mig en kopp te nu, vilket jag brukar göra vid den här tiden på kvällen. Sedan ska jag faktiskt borsta tänderna och krypa ner i min varma och goa säng. Skönt!
Ha det bra allesammans! Over and out /Sando*

Work it

Hade en trevlig kväll igår med Ehsan, kollade film och lite så.. Vaknade förvånansvärt tidigt imorse också! Klockan var inte mer än 09:30 (kanske inte låter så tidigt men det är sjuukt tidigt för att vara mig). Hur som helst började jag dagen med att ta en stadig frukost, vilket jag aldrig hinner med på skoldagarna. Sedan drog jag på mig träningskläderna och tog mig ett redigt pass. -Wonderbart!
Hoppas i alla fall att Timmy tar sig hit idag, i så fall blir jag glad :-) Men nu ska jag surfa runt och kolla kläder och skvaller. Ha det baa alla rumpnissar! Puesz /S

Runnin'

Har varit ute och motionerat. Sprang en ronda och sedan provade jag att ge mig ut med mammas stavar. Kände mig som en jävla tant när jag gick där och, tro det eller ej, det var svårt som attans. Men när man väl fått in rytmen så gick det fin fint. Ska dricka te nu! Ciao! /Sandoo

Fredag imorgon! :-D

Parlez vous français?

Snackade med någon brud idag om att läsa i Frankrike och om jag lyckas spara ihop till tio tusen innan uttagningen så drar jag förhoppningsvis dit nästa år! Men jag får se om jag hinner ändra mig tills dess. Vet inte om jag har lust att läsa om trean sen... Heipa! /S


Topografi

Har Geografi just nu och håller på med ett arbete som skall vara inne efter påsk någon gång. Det kanske är lång tid kvar i dagar men när man inte har hittat ett skvatt känns det ganska kort... Finns typ inget på internet (förutom wikipedia då men den hemsidan gillar jag inte att använda som toppkälla) så det bär väl iväg till biblioteket på måndag eller något. Kanske någon som vet något intressant om El salvador?
Hur som helst så är det i alla fall soligt idag, annat än vad det var igår kväll när jag var på min härliga promenad som var allt annat än härlig; snöade och blåste som bara den! Höll på att frya ihjäl. Måste arbeta vidare nu. Tjing! /Sando

I am a victim of my own invention


Orkar aldrig sätta in bilder så jag får väl göra det när jag kommer ihåg


Will be collected next month!



-Vicious delicious!


Boring

Har precis haft Datakunskap, inte speciellt kul men ändå kändes det som lektionen gick snabbare än vanligt. Sitter och kollar på vårens trender. Ser ut som att Lila håller i sig och att orange kommer allt mer. Inte för att det var någon nyhet... Hur som helst så har jag hittat en super snygg jacka på H&M  och ska kolla på den på lördag om jag hinner. Sen kollade jag ju in en het bombarjacka på Gina men de tog ju slut innan man hann ta ut pengar på ett ungefär och nu är det inte säkert att de får in dem igen här i Trollhättan så jag får väl dra till Gbg om jag ska ha den. Men eftersom alla redan köpt sådana jackor känns den inte lika lockande längre... Ska i alla fall sätta mig och läsa på engeskan nu. Sedan ska jag nog vara lite social mot mina kära klasskamrater. Brukar inte vara det såhär på morgonkvisten eftersom jag är så jävla trött. Sov typ inget inatt. But no sleep in the night has become kind of a bad habit. Ciao! /S

Kind of busy

Sitter och dricker te. Kan inte komma på något roligare att fördriva tiden med just nu.. Förutom att göra läxor. Men det har jag ingen vidare lust med, trots att det ligger ett flertal böcker och stenciler som bör tas itu med. Känner bara för att göra någon som gör mig på bra humör; Dricka te, lyssna på musik och läsa skvaller. Tycker egentligen inte om att sitta vid datorn men ändå gör jag det ungefär två timmar om dagen. Konstigt. Men och andra sidan så är jag ju lite konstig av mig så jag antar att det ligger i min natur ;-)  /S

Memories, the most important thing in my daily round.

Finns det något underbarare än saker som framkallar massa minnen? Lyssnar på musik som man lyssnade på vid vissa tillfällen eller tidpunkter och en rad av scener spelas framför ögonen på mig. -Underbart!
Likaså när man luktar på sina parfymer och lotions så kommer man alltid att tänka på en viss period eller person i ens liv som på ett eller annat sätt har varit betydelsefull för en. Så är det för mig i alla fall. :-)

Känner mig depp. Vet inte varför... Kanske för att det är så stressigt just nu? Antar det. Ska i alla fall fika med Caroline imorgon, ska bli riktigt jävla nice som jag brukar uttrycka det :-P Inte så ofta man ser den bruden nu för tiden. Men jag har väl ingen annan än mig själv att skylla för det, om inte skolan då förstås... Hoppas hon har mycket tid över, älskar att sitta och babbla med den bruden! Men men, ska nog sätta mig och kollar på tv eller plugga nu. Ha det gott allesammans! /S


RSS 2.0