Te drickare

Var och handlade idag. Köpte hur mycket te som helst, kändes nästan komiskt. Har även grejat en del hemma idag, lika roligt som alltid :-) Jag hade gärna målat klart trapphuset om jag hade fått, men mamma och pappa ska ha hit en kompis så det är nog inte så smart. Jaja, ska kolla Laguna nu. Puess /Sando.

Laguna Beach

Har insett nu att jag inte kan hålla på och kolla på The Hills hundra gånger om. Så nu har jag laddat ner alla säsongerna av Laguna Beach och skall börja kolla på dem. Kom på det nyss när jag kollade på "The Hills: Lauren looks back". Och tänkte att det kan ju vara kul att se vad som hände innan Lauren flyttade till the hills of Hollywood. Hur som helst. Gud vad små och söta Lauren och Lo äri Laguna! :-) haha.
Ne, nu ska jag skala mig en morot, grabba en kopp te och slänga mig i soffan och kolla på Laguna beach!
Over and out /S.

Soligt

Min syster tog lite somriga bilder förra helgen.. Soligt  och skönt som attan!
t


FRI-DAG

Fredag idag och gud vad jag har längtat! En AS jobbig vecka, men nu är den över. Och jag ser fram emot en lyckad helg. Puss /Sando.

Ben&Jerry's

Var och köpte mig ett paket Ben&Jerry's Peace of cake, som den så finurligt heter, igår. Stod att den skulle kosta 14 kronor (Hela 14 kronor?!!!!!) och nu ska ni få höra på det bästa, jag fick den för 10 krornor(!!!!!), 10 futtiga kronor. Lycklig! Avnjöt i alla fall den tillsammans med ett avsnitt av The hills som jag redan sett tre gånger ungefär. Lika bra varje gång. Synd att den är så dyr i alla fall, Ben&Jerry's, men och andra sidan kanske det är bra i sig, för om den inte skulle vart det skulle väl jag springa på Ica och köpa glass varje dag. Det hade inte vart nyttigt. Funderar i alla fall på att köpa mig  Cherry Garcia imorgon. Haha. Kommer svida i plånboken om jag blir Ben&Jerry's-monster.


Ser inte det JÄVLIGT gött ut?!
 
image60
...Tell me about it!

Jag brukar inte vara för snask och sånt längre, men det här får mig verkligen att dregla.. Utan att överdriva.
/S.

Winter goes spring goes summer

Äntligen känns det som att sommaren är på väg! Men det ska jag väl inte säga för då är det väl snöstorm imorgon igen... Hur som helst så är det bara sju och en halv vecka kvar i skolan, tiden bara springer iväg! Jag kan säga att jag går omkring och har vårkänslor konstant! Från det att jag vaknar till det att jag lägger mig. 15 grader i skuggar igår och 14 grader idag. 14 och en halv till och med ;-)
Var ute på min dagliga promenad igår, älskar det! Det är typ höjdpunkten på dagen. Ska snart dra mig ut idag igen, men först blir det en inlines ronda med Carro och Kenny. Hur som helst så gick jag i min egen lilla värld, som vanligt, igår på promenaden. Såg massa skit snygga med ett stort s, lägenheter som jag inte sett tidigare. Också inspekterade jag dem, så gott det gick från gatan, att jag glömde bort att titta vart jag gick och självklart går jag rakt in i en stolpe och det klinga till av bara helvete. För att göra saken värre så stor det två as snygga killar på andra sidan vägen och jag hoppas verkligen att de inte såg mig, trots att jag är ganska säker på att de gjorde det. Fick jävligt ont i nycketbenet i alla fall :-P Men jag låtsades som om inget hänt så det kändes inte så pinsamt (JO!!!!)
Ska kolla The hills nu. Har hittat ett avsnitt jag missat (!?) sedan blire en kopp te och som sagt en liten tur med inlinesen..
Puss /S.

Well, well, well done!

Fick VG/MVG på samhällskunskapen, det hade jag fan inte väntat mig kan jag lova! Vågade knappt hoppas på ett G, men det är alltid roligare med glada överraskingar än mindre glada överrasknignar. Hoppas bara det går lika bra med geografin och religionen. Religionen känns rätt bra men jag ska väl inte säga något för det är ju då det går dåligt. Jag tror jag känner någon som är lite skrockfull...haha
Over and out /S.

Ingen helg här inte!

Har suttit med geografin i stort sett hela dagen och jag är långt från klar. Det känns rätt piss att behöva kasta bort den här helgen också på massa plugg. Men vad fan, man går bara på gymnasiet en gång och festa det kan jag göra varje dag till sommaren om jag vill. Bara åtta veckor kvar nu ju! :-)
/Sando.

NP

Sitter i skolan och har geografi. Ska ha nationella i engelska klockan 10:10 till 11:30, jobbigt. Trots att jag läser ett "engelska program" så känner jag mig lite nervös. Men det ska nog gå bra. Sedan har jag en redovisning i svenska efter lunch, lite stressad för den också. Men det ska bli skönt att få det överstökat. Jag borde egentligen jobba med geografin nu men jag orkar inte, fixar det när jag kommer hem. Har ju gått och blivit sjuk igen så jag hade tänkt att gå hem efter redovisningen och sova ett par timmar, men det gillade inte Emma, hon tyckte att jag skulle stanna kvar och vara med på esteten (dansen). Som om jag kan dansa och ha mig när jag är sjuk, nooot! Jaja, måste dra mig nu. Ha det gott alla rumpnissar. Puss/Sandra

Too fast

Tiden går så himla fort! Om bara några veckor slutar skolan igen och vi går på sommarlov, andra tar studenten och kastas ut i arbetslivet, men det är en annan femma... Min storasyster tar i alla fall studenten (plus massa av mina kompisar som jag inte kommer kunna gå och gratta vilket känns väldigt tråkigt. Ska försöka hinna med så många som möjligt) och jag minns första dagen i skolan, när hon stod utanför huset. Kan nästan komma ihåg vilka kläder hon hade på sig... Kort blont hår och ett brett leende på läpparna. Det är tretton år sedan nu. Snacka om att tiden går fort! Själv har jag ett litet tag kvar men det dröjer inte förrän studenten står och knackar på min dörr också. Runt hörnet ligger i alla fall ett låååångt sommarlov som jag ska avnjuta först. Sedan kommer Egyptenresan, min födelsedag och massa annat skoj.Jaja, ska dricka honungs vatten nu. Har nämligen gått och blivit sjuk igen och man vill ju inte missa nationella imorgon...  /S


Hej

Den sägelsen att ett hej kan förgylla någons dag är verkligen sann till vartenda ord! Det finns nämligen en hur snygg kille som helst här i krokarna där jag bor. Men tyvärr har han både flickvän och barn, just my luck! hur som helst. Jag var i alla fall ute på en långpromenad igår som jag brukar. Och när jag kom till landbergsliden möter jag denne man skapad av all skönhet i hela världen(men jag tor faktiskt jag är ensam om att tycka detta, förutom hans flickvän då) och han kollar på mig (precis som jag kollade på honon) och plötsligt smäller han på ett leende på läpparna och säger hej. Jag fick fjärillar i hela magen för jag trodde inte ens att han visste att jag kollat in honom, but apparently he does. Jag blev i alla fall så förvånad att jag inte förmådde att säga hej, istället log jag brett mot honom och vandrade vidare. Promenaden ner till stan var nog den bästa i mitt liv för jag svävade på moln hela vägen. Sedan var det någon jävla snubbe som satt och tog kort på mig på hemvägen när jag gick balansgång på  ett räcke, men det är en anna historia. ;-)
Puss /Sando.

Gamla goda tider


So nice!

Gillar
verkligen den här outfiten:
 image53

Oh my gosh!

Köpte klockan som jag kollat in så länge nu! Supernöjd. Men tyvärr har jag en tendens att bli besatt av diverse ascessoarer. Först var det väskor, skor, sedan solglasögon, därefter sjalar och scarfs och nu är det klockor. Detta betyder att jag har ganska mycket av dessa saker, unegfär 15 väskor,16 par skor, 6 par solglasögon, ca 20 sjalar och scarfs och 6 klockor som jag änvänder och det lär bli mer... Lite jobbigt, för klockor tenderar att vara ganska dyra. Speceillt den senaste jag kollat in nu. En as het designerklocka. Längtar tills jag får pengar nu... Love/S.

Tidsbrist, vad är det?

Kom nyss hem. Ska sätta mig och kolla ett avsnitt av The Hills med min  temugg vilande i mina händer. Sedan ska jag så fort jag bara kan försöka att göra klart alla läxor för om jag hinner klart med dem innan klockan sex ska jag åka ut till Etage och köpa den där supersnygga klockan som jag har kollat in sedan i höstas men inte vart riktigt säker på om den är värd pengarna. Hoppas!
Puss /Sando.

Oviss framtid

Förut var jag säker på vad jag ville bli. Det är jag inte längre. Jag vet i alla fall att jag vill jobba utomlands, och det är väl bra I guess...
/S.

Avundsjuk

Jag är avundsjuk på alla som har tid till allt utan att kollapsa totalt i stress. Det är jätte mycket i skolan just nu så jag hinner inte med träningarna ens och för tillfället har jag inte träning speciellt ofta om man jämför med hur jag tränade tidigare. Det känns väldigt deprimerande. Jag hinner i stort sett bara med att gå till skolan, gå hem, äta, ta en (om man lägger till två nollor ungefär) kopp te, plugga, ta en snabbfika med te o macka, plugga vidare, kolla the hills o dricka te, gå på promenad, dricka kvällste och sedan gå och lägga mig. Som ni ser hinner man inte med det sociala så bra. Det känns piss. Om jag hade fått välja hade jag inte haft några läxor alls, hade kunnat kolla the hills, träna, gå promenad och umgås med folk varje dag. Men så är det ju inte. Hur som helst, man ska inte klaga, det finns folk som har det värre. Men och andra sidan kan man egentligen inte gämföra sig med folk som bor i länder med krig och så vidare för deras vardag är inte vardagen för en svensk med en jobbig tillvaro. Det känns lite för långt borta. Samtidigt kanske man kan slänga en tanke till dem någon gång ibland. Så jag får väl hoppas att jag går ut med skapliga betyg så att jag kan bli något bra istället.
/Sandra


Good, better, best!

Idag kommer det bli en bra dag, jag bara känner det på mig! Tog första svängen för året på mina inlines igår, det gick skit bra trots att det var ganska krusigt och blött ute. Men förstås var jag ju tvungen att, som alltid, vingla till och vara på väg att ramla någon stans där alla kunde se och igår blev det på klaffbron när jag skulle åka förbi ett par som vägrade ge plats så jag försökte halvåka/gå förbi dem och sparkade på en större sten och det stog stopp. Men som tur var ramlade jag inte. Det jobbiga är att om man ramlar när man är själv känns det ganska dumt att börja skratta för då ser man bara ut som en psykfall som sitter och skrattar åt och med sig själv. Inte så trevligt, men ändå kan jag inte hålla mig för skratt när jag känner mig ful.
        Nu ska jag fortsätta arbeta på min geografi, känner att jag fått en toppenstart idag så det är bäst att hålla igång så att man inte tappar det.
/Sando

IDA MARIA!

Den här tjejen är bara så bra!! Shit vad bra hon var när hon spelade i Göteborg i somras. Underbart!
http://www.myspace.com/idamaria

Summertime

Okej, jag är inge vidare på att hitta bra videos, men de här låtarna är i alla fall väldigt bra. Väcker så många minnen.. Lyssnade mycket på Håkan somrarna -06, -07



Sunglasses and an ice cream in my hand

Vilket förbannat fin väder det är idag! Tur att man slutar tidigare så att man kanske får lite tid över innan solen gått ner så att man kan ta sig en promenad eller något. Så snart ska jag sätta mig och skriva så att pennan glöder :-) Men först blir det en kopp te och The Hills. Och att bero på en kopp te, jag måste renovera våran balkong snart så att man kan sitta där och dricka te och kolla på utsikten över, ja, strömslund.. Eller en liten del av Strömslund i alla fall. Ni kanske förstår att jag älskar att renovera och greja hemma. Men det är synd att min pappa tvunget ska vara med så fort man vill göra något och han är rätt seg (det var årets underdrift), så det blir inte så mycket gjort...
Men men, nu väntar The Hills.
Ha det bra! /Sando.

So Beautiful!

image52

New Cell'Phone

Valet stod mellan dessa två....
        
Men tillslut bestämde jag mig för K810i (den svarta) och är nöjd med mitt köp. Nu skall jag bara få igång den rackarn :-P
Den är inte inte lika snygg som T650i:n men den funkar. Ville ha en redig sak den här gången. Har nämligen en tendens att köpa snygga design mobiler som inte håller för ett smack. Illa!

"Himmel och pannkaka"

I början av året presterade jag MVG på i stort sett alla arbeten vi gjorde, nu presterar jag G. Och ni kan ju tänka er hur det känns...Inte bra alls! Och då är ju förstås första frågan man ställer sig varför? Varför presterar jag så dåligt nuförtiden? Jag tror att det finns ganska många bidragande faktorer. Men främst är det nog för att jag har tappat glöden och för att jag inte orkar läsa igenom kriterierna längre. Det känns väldigt tråkigt. Daniel definierade mitt presterande med "himmel och pannkaka" Det kändes sådär. Man har hellre en jämn kurva än en som ändrar sig ständigt. Jaja, ska dricka te och plugga nu, kan behövas i dessa tider!
Puss/S


Lyckad

Helgen har varit lyckad med ett stort l! Verkligen. Inte för att det har hänt något speciellt; Fest, fika med Carro, målat i trapphuset, städat och bara tagit det lugnt. Men ändå har den känts ovanligt lyckad. Jag tror det var festen hos Hampus som klingade. Det var ganska precis ett år sen jag träffade de gubbarna sist. Fan vad kul vi hade! Härliga minnen :-)
Nu ska jag i alla fall fortsätta att kolla The Hills och dricka te ! Myyys
Puss/S.


I'm lovin' it

Jag har gått och blivit en riktigt tedrickare på senare dagar. Inte för att jag inte druckit te innan, men just nu är jag uppe i ungefär tio koppar om dagen. Det blir rätt mycket i längden, dessutom måste man köpa nytt hela tiden...Men det gör inte mig något, för jag njuter av vajre sekund med temuggen i min hand :-)
Just nu är favoriterna diverse sorter från Twinings, GreenTea Collection, Tahiti, Red tea rooibos hibiscus, Vanillia tea och Green tea orange blossom från lipton, även alla dessa goda Chai teerna som finns att köpa på Ica. De är väldigt dyra, dock värda vartenda öre!
Puss

Underbart!

Nu är ju inte detta den riktiga videon, men jag hittade inte den. hur som helst så är låten sjukt bra! Johnny Cash är sjukt bra!


Sötast?

Jag har nog världens sötaste farmor. Efter en bussresa till Ullared kom hon hem och hade shoppat massor till mig och mina systrar. Fick en fet kasse med massa goa prylar bara sådär. Och jag kan säga att på den senaste tiden har jag verkligen inte gjort mig förtjänt av något sådant. Dessutom fick jag så dåligt samvete för att det var så länge sen jag var hos henne och fikade... får göra det någon dag :-) 
/Lööv S.

Öronorgasm

De här två låtarna är så sköna, man blir så glad av att lyssna på dem :-)  Okey viderna är inte de bästa men vafan!




Sunshine!

Det är soligt och varmt ute. Våren har förhoppningsvis kommit för att stanna. Var en tråkig dag i skolan. Har kommit underfund med att jag verkligen vantrivs där. Inte för att jag inte gillar folket, för det gör jag, verkigen. Men det känns så litet. Det går cirka fem klasser på de två våningarna där vi är (förutom invandrarna som läser svenska och de som läser kompetensutveckling). Och förutom på lunchen så träffar man typ inga andra. Det känns as tråkigt! Träffar liksom ingen nytt folk. Dessutom är det jätte mycket att göra nu. Tvåorna säger att det blir mer nästa år och jag vågar inte tänka på hur mycket det kommer bli när vi just nu har en svenska inlämning på fredag, religionsinlämning nästa vecka plus svenska redovisning och veckan därefter ska vi ha naturkunskapsprov samt geografi inlämning och massa annan skit. Jag orkar inte mer känns det som. Men jag får väl ta mig i kragen. Har ju bara en chans under gymnasietiden så att säga. I grundskolan kunde man ju slappa i sjuan och åttan för att sedan ta sig i kragen i nian. Jaja. Det här ska jag klara. jag ska gå ut med MVG i alla ämnen ;-) höhö
/Love Sandra

Jamie Lynn Spears...

Inte nog med att Jamie Lynn Spears (16 år) väntar barn med sin 18 årige pojkvän, det ryktas även att hon bärt en förlovningsring på sitt vänsrta ringfinger. Huruvida detta är sanning eller inte återstår att se...
Jamie Lynn Spears

Marvelous view

Var på en mysig kvällspromenad igår. Trodde att jag bara skulle vara ute en halvtimma eller något. Men det blev en och en halv istället :-)
Vill bara säga att utsikten över stan från Strömslund är så fruktansvärt fin! Shit!
/Sando

Kris

Hade laddat ner och kollat hela första och andra säsongen av The Hills. Nära på att få ett psykanfall då jag inte kunde få ner den tredje, men så hittade jag den tillsut :-) Har ju kollar på det på MTV men jag missar typ varannat program så det känns bättre att ha den på datorn så kan man se lite när man vill utan att missa så mycket att man tappar handlingen. För att ha något att se fram emot så har jag bestämt mig för att bara kolla max två avsnitt i veckan. Inte för att jag tror att jag kommer att klara det men...Lauren Conrad har dessutom avslöjat planer om en The Hills långfilm, längtar!
Ska förhoppningsvis köpa ny mobil dag. Hoppas att den finns inne. Var ju och kollade ut en i torsdags men så när jag skulle köpa den i fredags var den slut. Just my luck! Allting är alltid slut när jag ska köpa det, som med jackan, skor och allt annat.
Have a good day everybody! /Love Sandra

RSS 2.0